میوه شب عید کافی است| امکان صادرات سیب، پرتقال و خرما وجود دارد شرایط فروش سه محصول کرمان موتور اعلام شد+ جدول (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) بررسی قیمت خودرو‌های کارکرده داخلی در مشهد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | سمند دوگانه‌سوز چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های کارکرده خارجی در مشهد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | هیوندای توسان ۲.۷ میلیارد تومان قیمت امروز گوشت، مرغ و ماهی در مشهد چقدر است؟ (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) پلمب بیش از ۱۰۰۰ واحد صنفی در هفته اول ماه رمضان ۱۴۰۳ در کشور سخنگوی صنعت آب کشور: مشکل آب تهران با تأمین ۵۰ همت، طی سال ۱۴۰۴ حل می‌شود قدرت‌نمایی عرضه‌کنندگان در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) حداقل حقوق و دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴ سه‌شنبه (۲۱ اسفند) نهایی می‌شود از ابتدای سال آبی، حجم پرشدگی سد‌های کشور تنها ۴۳ درصد است (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) صدور بیش از ۸۳ هزار مجوز کسب‌وکار برای استان خراسان رضوی طی ۱۱ ماه رشد ۳.۵ میلیونی قیمت سکه در مشهد | طلا وارد کانال ۶.۸ میلیون تومان شد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) سخنگوی سازمان املاک کشور: مستندات ملکی خود را هرچه زودتر در سامانه ثبت بارگذاری کنید جدول قیمت بلیت اتوبوس برای مقاصد خارجی در نوروز ۱۴۰۴ اعلام شد افزایش دوباره قیمت‌ها در بازار ارز و طلا (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | دلار ۹۲ هزار تومانی شد خالی فروشی در پلتفرم‌های فروش طلای آنلاین | یک کیلو طلا بخر؛ ۱۰ گرم بفروش نرخ انواع شیرینی در آستانه نوروز ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد استاندار خراسان رضوی: نقش بخش خصوصی در بهبود وضعیت درمان حیاتی است دولت بسته حمایت از صنایع بورسی را ابلاغ کرد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) جاماندگان از سود سهام عدالت تا فردا (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) مهلت دارند نرخ خرما در مشهد، از ابتدای ماه رمضان تغییری کرده است؟ (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) رکورد تحویل سوخت مایع به نیروگاه‌های خراسان رضوی شکسته شد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: خبر حذف کلیه معافیت‌های حقوق کارکنان و کارمندان تکذیب شد شرط واگذاری زمین نهضت ملی به مردم اعلام شد شرط کاهش نرخ ارز آزاد چیست؟ ۱۳۰۰ تن گوشت گوساله گرم تنظیم‌بازار در مشهد و خراسان رضوی توزیع شد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) لنت ترمز خودرو ۴۵ درصد گران شد + جدول (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) آغاز عملیات اجرایی راه‌آهن برقی تهران- مشهد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کاهشی شدن قیمت مسکن در کشور | بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مشاوره املاک متخلف و بدون مجوز پلمب شد

  • کد خبر: ۱۷۸۴۹۵
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۱
کاهشی شدن قیمت مسکن در کشور | بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مشاوره املاک متخلف و بدون مجوز پلمب شد
وزیر راه و شهرسازی با بیان این که طبق آمار بانک مرکزی و مرکز آمار، قیمت مسکن در کشور کاهشی شده است از پلمب بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مشاوره املاک متخلف و بدون مجوز خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، «مهرداد بذرپاش» با اشاره به جایگاه مسکن در قانون اساسی کشور، با تاکید بر رویکرد مردمی سازی در حوزه مسکن گفت: از ابزار‌های مختلفی برای کنترل بازار اجاره استفاده شده و از آنجایی که بخش مسکن تعرفه و قیمت‌گذاری خاصی ندارد، این مسیر با چالش‌های زیادی همراه است.

وزیر راه و شهرسازی بیان داشت: پیش از این قانونی برای قیمتگذاری در این بخش نداشتیم، اما با مجلس در حال تنظیم یک قانون برای ساماندهی بازار قیمت مسکن هستیم.

بذرپاش با اشاره به انجام بیش از ۳۰ هزار بازرسی از مشاوران املاک در سطح کشور، از پلمب بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مشاوره املاک متخلف و بدون مجوز خبر داد.

وی بر لزوم افزایش نظارت توسط نهاد‌های نظارتی مثل قوه قضاییه و همچنین قانونگذاری توسط قوه مقننه برای کنترل اجاره بها تاکید کرد و درباره شناسایی خانه‌های خالی، گفت: وزارت راه و شهرسازی با همکاری سازمان امور مالیاتی ساختاری برای شناسایی خانه‌های خالی تنظیم می‌کند که همکاری شهرداری‌ها و وزارت نیرو را نیز می‌طلبد.

وی ادامه داد: شناسایی و معرفی خانه‌های خالی باعث شده شهر‌هایی مثل پرند، پردیس، هشتگرد، بهارستان، گلبهار و صدرا کاهش قیمت را تجربه کنند.

وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: طبق آمار بانک مرکزی و مرکز آمار، قیمت مسکن در کشور کاهشی شده است.

بذرپاش، ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده را در اولویت برشمرد و گفت: این مناطق به دلیل داشتن خدمات شهری و روبنایی، هزینه ساخت پایین‌تری داشته و آسیب‌های شهر‌های جدید از جمله مسائل هویتی را ندارند.

وی همچنین از هدفگذاری نوسازی ۱۵۰ هزار واحد در بافت فرسوده در مدت یک سال خبر داد و اظهار داشت: مشوق‌های مالی برای نوسازی واحد‌های مستقر در بافت فرسوده در نظر گرفته شده و بسته ۱۹ بندی از جمله آن‌هاست که اجرای آن باعث رشد قابل توجه ساخت و ساز در بافت فرسوده در کل کشور شده است.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تلاش شده تا نرخ سود تسهیلات بانکی برای نهضت ملی مسکن از ۲۳ درصد به ۱۸ درصد کاهش یابد، گفت: در شورای پول و اعتبار میزان تسهیلات مسکن را از ۳۵۰ میلیون به ۵۵۰ میلیون تومان افزایش دادیم.

بذرپاش با اشاره به اینکه با همکاری شورای پول و اعتبار وام اجاره مسکن را ۲.۵ برابر و وام خرید را به ۲ برابر افزایش دادیم، به الحاق زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن اشاره کرد و بیان داشت: به دنبال تکمیل و تحویل واحد‌های مسکن مهر و تامین مالی مشارکتی با مردم در نهضت ملی مسکن هستیم.

هزینه ۵۰ همتی نگهداشت سالیانه جاده‌ها

وی در ادامه به موضوع کریدور‌های حمل‌ونقلی کشور و لزوم تکمیل آن‌ها اشاره کرد و گفت: برای تامین منابع مورد نیاز این کریدور‌ها از روش تهاتر نفت استفاده خواهیم کرد.

بذرپاش با بیان وجود ۲۹۰ هزار کیلومتر راه اصلی و فرعی روستایی در کشور افزود: هزینه نگهداشت سالیانه جاده‌ها ۵۰ هزار میلیارد تومان است.

وی از نهایی شدن قرارداد با روسیه برای تکمیل کریدور ریلی رشت- آستارا خبر داد و خاطرنشان کرد: زمین راه‌آهن شلمچه_ بصره نیز تحویل گرفته شده است.

تحقق سکونت پذیری سواحل با ساخت ۲۷ شهر ساحلی

این عضو کابینه دولت سیزدهم همچنین به نوار ساحلی شرقی- غربی از شلمچه تا پاکستان به طول یک هزار و ۸۵۰ کیلومتر اشاره کرد و گفت: ۲۷ شهر جدید ساحلی را ایجاد خواهیم کرد و به دنبال سکونت پذیری سواحل هستیم.

وی خاطرنشان کرد: در راستای اقتصاد دریا محور ۲ میلیارد دلار سرمایه‌گذار خارجی جذب شده است.

وزیر راه و شهرسازی در پایان از طرح توسعه فرودگاه امام خمینی (ره) با همکاری سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی به ارزش ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار خبر داد.

منبع: وزارت راه و شهرسازی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->